Në Qendrën e Kurseve të Muzikës “Pentagram” japin mësim pedagogë me përvojë të gjatë të specializuar në Europën perëndimore.

Qendra e kurseve Pentagram ofron kurse te ndryshme per te gjitha moshat dhe nivelet, si piano, kitare,pikture, aktrim, violine,kanto dhe se shpejti vjen me oret e baletit (klasik dhe modern) ,zumba dhe kercime latine. Ofrohen mesimet e para te notave, ritmit dhe hyrjen ne instrumentat muzikore.

Ju mirepresim.

Na Kontaktoni

+355 69 451 4561

almaseferaj@hotmail.de

Qdo dite nga 08:00 – 20:00

Rruga Kongresi i Lushnjes, Tirana, Albania