Qendra e Kurseve te Muzikes “Pentagram”

Qendra Pentagram eshte per te gjithe ata qe duan artin dhe duan te rriten me te duke ofruar mesime muzike me metodat italiane dhe gjermane me profesor te kualifikuar brenda dhe jashte vendit te ardhur nga nje experience e gjate mesimdhenie ne institucione te ndryshme shteterore dhe private . Ajo cfare ne ofrojme bazohet ne pershtatjen e programit sipas kerkesave dhe deshirave te cdo nxenesi. Gjate gjithe vitit shkollore Qendra Pentagram organizon koncerte te ndryshme duke i ofruar mundesin cdo nxenesi te jete pjese e skenes apo konkurseve te ndryshme.

Qendra e kurseve Pentagram ofron kurse te ndryshme per te gjitha moshat dhe nivelet, si piano, kitare,pikture, aktrim, violine,kanto dhe se shpejti vjen me oret e baletit (klasik dhe modern) ,zumba dhe kercime latine. Ofrohen mesimet e para te notave, ritmit dhe hyrjen ne instrumentat muzikore.

Në Qendrën e Kurseve të Muzikës “Pentagram” japin mësim pedagogë me përvojë të gjatë të specializuar në Europën perëndimore.
Kurse per Piano, Kitare, Kanto, Violine, etj…