">
Kanto – Zhvillimi i mësimit!


Kanto tek ne ofrohet në të dy zhanret e saj:

 • Klasik
 • Modern

Pedagogë me eksperiencë edhe këngëtarë të mirënjohur të skenave Shqiptare janë pjesë e stafit tonë, për të mësuar cdokënd që ka dëshirë edhe talent në këndim!

Orari i mësimit është 30 & 45 minuta 1 ose 2 herë në javë, në varësi të këshillës që do japë pedagogu!

Pse të këndosh është bukur ?

Këndimi është transmetimi më i mirë i gjëndjes emocionale, nëpërmjet vokalit edhe fjalës! Të përmirëson posturën trupore, ndihmon në kontrollin e emocioneve, rrit vetëbesimin, shton aftësitë komunikuese, ul stresin, përmirëson sistemin imunitar, përmirëson frymëmarrjen, kujtesën edhe të jep mundësinë të mbledhësh njerëz sëbashku dhe te fitosh sensin e komunitetit!

When words fail, music speaks
Hans Christian Anderson

2 Comments

 • Aldo boboci
  Posted May 5, 2020 8:00 pm 0Likes

  Kerkoj nje kurs privat nje mesues profesional per te me mësuar te kendoj ?

 • Aldo boboci
  Posted May 5, 2020 8:02 pm 0Likes

  Kerkoj nje kurs privat nje mesues profesional per te me mësuar te kendoj jam 15 vjeç per këng popullore

Leave a comment