Na besoni ne, talentin tuaj! Si të zgjidhni një instrument?

Në rast se ju nuk e keni zgjedhur instrumentin tuaj muzikor, ejani tek ne.
Një staf i kualifikuar pedagogësh do t’ju ndihmojnë duke ju ofruar një provë në klasat e tyre përkatëse, në mënyrë që të nxirrni në pahë talentin tuaj dhe të beni zgjedhjen e duhur.

Na besoni ne, talentin tuaj! Si të zgjidhni një instrument?

Në rast se ju nuk e keni zgjedhur instrumentin tuaj muzikor, ejani tek ne.
Një staf i kualifikuar pedagogësh do t’ju ndihmojnë duke ju ofruar një provë në klasat e tyre përkatëse, në mënyrë që të nxirrni në pahë talentin tuaj dhe të beni zgjedhjen e duhur.

Tastet e pianos janë vetëm të zeza dhe të bardha, por tingulli i tyre krijon miliona ngjyra ne mëndje....

Kur ti luan një pjesë në violinë, ti je një tregimtar qe po rrefen historin e tij, sepse violina është instrumenti më ...

Nje kitare është një mik që është gjithmonë aty për ty. Një pjesë muzike luhet ndryshe nga cdo kitarist sepse...

Nëse ti nuk je duke kënduar, atëherë nuk je këngëtar. Një këngëtar nuk e zgjedh muzikën, ai nuk jeton dot pa të...

Tastet e pianos janë vetëm të zeza dhe të bardha, por tingulli i tyre krijon miliona ngjyra ne mëndje....

Kur ti luan një pjesë në violinë, ti je një tregimtar qe po rrefen historin e tij, sepse violina është instrumenti më ...

Nje kitare është një mik që është gjithmonë aty për ty. Një pjesë muzike luhet ndryshe nga cdo kitarist sepse...

Nëse ti nuk je duke kënduar, atëherë nuk je këngëtar. Një këngëtar nuk e zgjedh muzikën, ai nuk jeton dot pa të...

Një pikturë nuk është ajo që ne shohim por ajo që mund te bëjmë të tjerët të shohin. Një vepër arti nuk tregon...

Kërcimi është mënyra më e mirë për të shprehur veten, gjetja e ekulibrit të trupit dhe mëndjes. Balerinët madhështor...

Gjuha e notave është gjuha me anë të së cilës dëgjohen emocionet. Cdo muzikant duhet ta mësoj atë, në mënyrë...

Bateria është instrumenti më ritmik i cili ndjek kohën e cdo pjese. Cdo baterist ndjek ritmin në kohën e tij dhe shpreh...

Një pikturë nuk është ajo që ne shohim por ajo që mund te bëjmë të tjerët të shohin. Një vepër arti nuk tregon...

Kërcimi është mënyra më e mirë për të shprehur veten, gjetja e ekulibrit të trupit dhe mëndjes. Balerinët madhështor...

Gjuha e notave është gjuha me anë të së cilës dëgjohen emocionet. Cdo muzikant duhet ta mësoj atë, në mënyrë...

Bateria është instrumenti më ritmik i cili ndjek kohën e cdo pjese. Cdo baterist ndjek ritmin në kohën e tij dhe shpreh...