">
PIANO
Brief info

🌟 Sukseset vazhdojnë!!🌟
Ambasadoret tona të vogla, në konkursin,
"INTERNATIONAL PIANO COMPETITION,
PIANOFEST BITOLA" në Manastir, ( Maqedonia e Veriut ) u vlerësuan me cmimet e para dhe të dyta!
Brisa Shameti, Aleksia Hysko, Elisa Hysko, Hera Shameti