Pentagram Academy
Kurse Aktrimi

Aktrim

Kursi i Aktrimit në Qendrën Pentagram ofron një eksperiencë thellësuese dhe frymëzuese për të gjithë ata që dëshirojnë të shfaqin talente të tyre artistike në skenën e artit. Në këtë kurs, studentët zhyten në botën e aktrimit nëpërmjet një kombinimi të studimit të teknikave themelore te aktrimit, eksplorimit të lirisë artistike, dhe eksperiencave praktike në performancë. Përmes trajnimit intensiv me pedagogë të kualifikuar dhe me përvojë, studentët zhvillojnë aftësitë e tyre në interpretim, ekspresion, dhe mjeshtërimin e zhanreve të ndryshme të aktrimit.
Gjatë kursit, studentët trajnohen në interpretimin e roleve të ndryshme, për të zbuluar gjerësinë e aftësive të tyre artistike dhe për të zhvilluar një lidhje të thellë me karakteret që portraitojnë. Përveç kësaj, ata eksplorojnë teknikat e ndryshme të skenografisë, zanoreve, dhe regjisë, duke i përgatitur ata për të performuar në skenën e teatrit, televizionit, dhe filmit. Kursi i Aktrimit në Qendrën Pentagram është një rrugë për të përmirësuar aftësitë e aktrimit dhe për të arritur potencialin maksimal artistik.
Orari "Qendrës Pentagram"

Kurset tona janë të hapura nga e hëna në të premte nga ora 15:00 deri në orën 20:00 edhe ditën e shtunë nga ora 9:00 deri ne oren 14:00.

Orët e instrumentave

Orët e mësimit caktohen në bashkëpunim mes nxënësit dhe sekretarisë ku vendoset për sa herë ne javë edhe për kohëzgjatjen e zhvillimit të seancave mësimore, 30,45 dhe 60 minuta në varësi të moshës, preferencës individuale edhe keshillës se mësuesit.

Më pas kryhet dhe regjistrimi në sistemin e kurseve tona edhe startojmë një rrugëtim të paharruar, ku qëllimi është kurorëzimi i një ëndrre edhe edukimi me spektër të gjërë kulturor vetëm pranë nesh.

Mosha ideale

Mosha ideale për të filluar një instrument është 4-5 vjec dhe më pas duke filluar nga kjo moshë nuk ka limit për këdo që zgjedh të ndjekë pasionin edhe ëndrrën e tij.

Përpara regjistrimit edhe përzgjedhjes së një instrumenti, ne kryejmë provën e cila është pa pagesë, ku japim përshtypjet për talentin dhe cilësite natyrale që mbart personi i interesuar për degën muzikore duke përcaktuar kështu më të mirën në vazhdimësinë e rrugëtimit të tij.

KURSE
KONTAKT

CELULAR

+355 69 278 2821