Pentagram Academy
Kurse Solfezh

Solfezh

Gjuha e notave është gjuha me anë të së cilës dëgjohen emocionet. Cdo muzikant duhet ta mësoj atë, në mënyrë që të përcjelli qënien e tij tek të tjerët. Ne zhvillojmë orët e solfezhit që përgatitja e muzikantëve tanë të jetë e kompletuar në cdo aspekt teknik në mënyrë që ti japim mjetet për të pasur lirinë e plotë të shprehisë së tyre artistike
Ushtrime muzikore, që bëhen duke i emëruar notat e duke i kënduar sipas tingullit të shënuar për të stërvitur veshin.
Mësoni me pedagogët më të kualifikuar dhe metodat më të fundit europiane, për të zhvilluar pasionin tuaj.
Orari "Qendrës Pentagram"

Kurset tona janë të hapura nga e hëna në të premte nga ora 15:00 deri në orën 20:00 edhe ditën e shtunë nga ora 9:00 deri ne oren 14:00.

Orët e instrumentave

Orët e mësimit caktohen në bashkëpunim mes nxënësit dhe sekretarisë ku vendoset për sa herë ne javë edhe për kohëzgjatjen e zhvillimit të seancave mësimore, 30,45 dhe 60 minuta në varësi të moshës, preferencës individuale edhe keshillës se mësuesit.

Më pas kryhet dhe regjistrimi në sistemin e kurseve tona edhe startojmë një rrugëtim të paharruar, ku qëllimi është kurorëzimi i një ëndrre edhe edukimi me spektër të gjërë kulturor vetëm pranë nesh.

Mosha ideale

Mosha ideale për të filluar një instrument është 4-5 vjec dhe më pas duke filluar nga kjo moshë nuk ka limit për këdo që zgjedh të ndjekë pasionin edhe ëndrrën e tij.

Përpara regjistrimit edhe përzgjedhjes së një instrumenti, ne kryejmë provën e cila është pa pagesë, ku japim përshtypjet për talentin dhe cilësite natyrale që mbart personi i interesuar për degën muzikore duke përcaktuar kështu më të mirën në vazhdimësinë e rrugëtimit të tij.

KURSE
KONTAKT

CELULAR

+355 69 278 2821