Baleti

Baleti

Pentagram Academy

Baleti

Baleti është ajo gjini artistike e cila i shpreh ndjesitë e saj përmes lëvizjeve të shoqëruara me muzikë. Kjo shfaqje përcillet me skenografi dhe me kostume adekuate

Baleti është mënyra më e mirë për të shprehur veten, gjetja e ekulibrit të trupit dhe mëndjes. Balerinët madhështor nuk janë të mëdhenj prej teknikës së tyre por prej pasionit.

Mësoni me pedagogët më të kualifikuar dhe metodat më të fundit europiane, për të zhvilluar pasionin tuaj.
Pentagram Academy

Baleti

Baleti është ajo gjini artistike e cila i shpreh ndjesitë e saj përmes lëvizjeve të shoqëruara me muzikë. Kjo shfaqje përcillet me skenografi dhe me kostume adekuate

Baleti është mënyra më e mirë për të shprehur veten, gjetja e ekulibrit të trupit dhe mëndjes. Balerinët madhështor nuk janë të mëdhenj prej teknikës së tyre por prej pasionit.

Mësoni me pedagogët më të kualifikuar dhe metodat më të fundit europiane, për të zhvilluar pasionin tuaj.

John Doe

Enter description text here.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing.

Kurset tona janë të hapura nga e hëna në të premte nga ora 15:00 deri në orën 20:00 edhe ditën e shtunë nga ora 9:00 deri ne oren 14:00.

Orët e mësimit caktohen në bashkëpunim mes nxënësit dhe sekretarisë ku vendoset për sa herë ne javë edhe për kohëzgjatjen e zhvillimit të seancave mësimore, 30,45 dhe 60 minuta në varësi të moshës, preferencës individuale edhe keshillës se mësuesit.
Më pas kryhet dhe regjistrimi në sistemin e kurseve tona edhe startojmë një rrugëtim të paharruar, ku qëllimi është kurorëzimi i një ëndrre edhe edukimi me spektër të gjërë kulturor vetëm pranë nesh.

Mosha ideale për të filluar një instrument është 4-5 vjec dhe më pas duke filluar nga kjo moshë nuk ka limit për këdo që zgjedh të ndjekë pasionin edhe ëndrrën e tij.
Përpara regjistrimit edhe përzgjedhjes së një instrumenti, ne kryejmë provën e cila është pa pagesë, ku japim përshtypjet për talentin dhe cilësite natyrale që mbart personi i interesuar për degën muzikore duke përcaktuar kështu më të mirën në vazhdimësinë e rrugëtimit të tij.