">
Qendra Artistike Pentagram

Pasioni ynë është Muzika!

Cfarë është Qëndra artistike Pentagram?

Qendra artistike Pentagram është një institucion arsimor artistik, i krijuar sipas modelit të institucioneve artistike perëndimore, e binjakëzuar me shkollën e muzikës në Mynih ( Gjermani ) “Tilas Musikschule”.

Viti i krijimit 2013, licensuar ne vitin 2016.

Cilat kurse ofrojmë? Një larmishmëri kursesh në zhanerë të ndryshëm të artit, ju ofrojnë mundësi zgjedhje sipas talentit dhe dëshires tuaj:

Piano, violine, kitarë, kanto, solfezh ( teori muzikore ), balet ( dhe kercim modern), pikture, aktrim, kor (këndim koral, në grup), orekstër etj.

Programet:

Qendra Pentagram ofron programe të specializuara për të gjitha moshat dhe nivelet.

Për nxenesit dhe studentet ofrojmë metodat dhe literaturën më të fundit bashkëkohore të mësimdhënies. Pentagram, u jep mundësinë të gjithëve për të realizuar ëndrrën e tyre me programe të përshtatura në bazë të nivelit të secilit kursant.

Kurse speciale për instrumentistë dhe këngëtarë:

Ju pregatiteni për konkurse brënda dhe jashtë vendit, në Lice, Akademi dhe shkollat Gjermane, Italiane. Në klasën e kantos/këngës ju mund të pregatiteni për të marrë pjesë në festivale, konkurse të ndryshme ose talent shoë.

Qendra artisike Pentagram ju jep mundësinë e pjesëmarrjes në kocerte dhe aktivitete të ndryshme kulturore në bashkëpunim edhe me Ministrinë e Kulturës si dhe “Qendrën Kulturore të Bashkisë së Tiranës”.

Na besoni ne, talentin tuaj!

Synimi jonë është që cdo nxënës të fitojë kulturën artistike e cila ka ndikim të rëndësishem në formimin e karakterit.

Pjesë e misionit tonë është që cdo nxënës të kthehet në një performues.

Prekja e skenës do të jetë një hap kyc për formimin artikstik dhe vetëbesimin e tyre.

Sukseset vazhdojne!

Qendra Artistike Pentagram
‘Qendra Pentagram’ vendi ku punohet me pasion dhe profesionalizem!

Mësuesit tanë të kualifikuar janë të përkushtuar t’u ofrojnë studentëve një arsim të jashtëzakonshëm muzikor dhe të sjellin një përvojë të pasur si në mësimdhënie ashtu edhe me përvojë në praktikën e tyre.

Bëhuni pjesë e ``Qëndrës Pentagram``

Qendra Pentagram

Studentët e ardhshëm dhe prindërit e tyre janë të ftuar të dëgjojnë një koncert dhe të eksplorojnë atë që “Qendra e Kurseve Pentagram” ka për të ofruar.

Ju mund te na kontaktoni Klikoni ketu.