Qëndra "Pentagram" me eksperiencën e saj 8 vjecare në mësimdhënie ofron kurse në disiplinat e mëposhtme:

Tastet e pianos janë vetëm te zeza dhe të bardha, por tingulli i tyre krijon miliona ngjyra ne mëndje....

Kur ti luan nje pjesë ne violinë, ti je një tregimtar qe po rrefen historin e tij, sepse violina eshte instrumenti më ...

Nje kitare është një mik që është gjithmonë aty për ty. Një pjesë muzike luhet ndryshe nga cdo kitarist sepse...

Nëse ti nuk je duke kënduar, atëherë nuk je këngetar. Një këngëtar nuk e zgjedh muzikën, ai nuk jeton dot pa të...

Tastet e pianos janë vetëm te zeza dhe të bardha, por tingulli i tyre krijon miliona ngjyra ne mëndje....

Kur ti luan nje pjesë ne violinë, ti je një tregimtar qe po rrefen historin e tij, sepse violina eshte instrumenti më ...

Nje kitare është një mik që është gjithmonë aty për ty. Një pjesë muzike luhet ndryshe nga cdo kitarist sepse...

Nëse ti nuk je duke kënduar, atëherë nuk je këngetar. Një këngëtar nuk e zgjedh muzikën, ai nuk jeton dot pa të...

Një pikturë nuk është ajo që ne shohim por ajo që mund te bëjmë të tjerët të shohin. Një vepër arti nuk tregon...

Kërcimi është mënyra më e mirë për të shprehur veten, gjetja e ekulibrit të trupit dhe mëndjes. Balerinët madhështor...

Gjuha e notave është gjuha me anë të së cilës dëgjohen emocionet. Cdo muzikant duhet ta mësoj atë, në mënyrë...

Bateria është instrumenti më ritmik i cili ndjek kohën e cdo pjese. Cdo baterist ndjek ritmin në kohën e tij dhe shpreh...

Një pikturë nuk është ajo që ne shohim por ajo që mund te bëjmë të tjerët të shohin. Një vepër arti nuk tregon...

Kërcimi është mënyra më e mirë për të shprehur veten, gjetja e ekulibrit të trupit dhe mëndjes. Balerinët madhështor...

Gjuha e notave është gjuha me anë të së cilës dëgjohen emocionet. Cdo muzikant duhet ta mësoj atë, në mënyrë...

Bateria është instrumenti më ritmik i cili ndjek kohën e cdo pjese. Cdo baterist ndjek ritmin në kohën e tij dhe shpreh...

PENTAGRAM ACADEMY

Qëndra e kurseve “Pentagram” përdor metodat më të fundit europiane për të kultivuar dhe rritur talentin e cdo individi. Ne kemi pedagogët më të mirë dhe me eksperience në mësimdhenie në disiplinat Piano, Violinë, Kitarë, Kanto, Pikturë, Balet, Solfezh, Bateri.
0
Nxënës
0
Mësues
0
Programe
0
Çmime

PENTAGRAM ACADEMY

Qëndra e kurseve “Pentagram” përdor metodat më të fundit europiane për të kultivuar dhe rritur talentin e cdo individi. Ne kemi pedagogët më të mirë dhe me eksperience në mësimdhenie në disiplinat Piano, Violinë, Kitarë, Kanto, Pikturë, Balet, Solfezh, Bateri.
0
Nxënës
0
Mësues
0
Programe
0
Çmime
Vladimir MersiniVladimir Mersini
07:25 14 Mar 21
Klaudia TarajKlaudia Taraj
18:48 04 Nov 19
Edmond HyskoEdmond Hysko
09:11 20 Sep 19
Alma GAlma G
08:41 26 May 18
js_loader