Kitara

Kitara

Pentagram Academy

Kitara

Kitara është një instrument muzikor i familjes kordofone. Kitara standarde ka 6 tela, por edhe kitarat me 4 ,7,8,9 ,10,11,12, 13 18, tela jane ne dispozicion. Dy familjet kryesore të kitarës janë kitarat elektrike dhe kitarat akustike.Tre lloje kryesore të kitarës akustike jane kitarë klasike kitarë me tela celiku dhe kitarë archtop.

Nje kitarë është një mik që është gjithmonë aty për ty. Një pjesë muzike luhet ndryshe nga cdo kitarist sepse me anë të saj ato tregojnë një pjesë të tyre.

Mësoni kitarën me pedagogët më të kualifikuar dhe metodat më të fundit europiane, per te zhvilluar pasionin tuaj.

Pentagram Academy

Kitara

Kitara është një instrument muzikor i familjes kordofone. Kitara standarde ka 6 tela, por edhe kitarat me 4 ,7,8,9 ,10,11,12, 13 18, tela jane ne dispozicion. Dy familjet kryesore të kitarës janë kitarat elektrike dhe kitarat akustike.Tre lloje kryesore të kitarës akustike jane kitarë klasike kitarë me tela celiku dhe kitarë archtop.

Nje kitarë është një mik që është gjithmonë aty për ty. Një pjesë muzike luhet ndryshe nga cdo kitarist sepse me anë të saj ato tregojnë një pjesë të tyre.

Mësoni kitarën me pedagogët më të kualifikuar dhe metodat më të fundit europiane, per te zhvilluar pasionin tuaj.

John Doe

Enter description text here.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing.

Kurset tona janë të hapura nga e hëna në të premte nga ora 15:00 deri në orën 20:00 edhe ditën e shtunë nga ora 9:00 deri ne oren 14:00.

Orët e mësimit caktohen në bashkëpunim mes nxënësit dhe sekretarisë ku vendoset për sa herë ne javë edhe për kohëzgjatjen e zhvillimit të seancave mësimore, 30,45 dhe 60 minuta në varësi të moshës, preferencës individuale edhe keshillës se mësuesit.
Më pas kryhet dhe regjistrimi në sistemin e kurseve tona edhe startojmë një rrugëtim të paharruar, ku qëllimi është kurorëzimi i një ëndrre edhe edukimi me spektër të gjërë kulturor vetëm pranë nesh.

Mosha ideale për të filluar një instrument është 4-5 vjec dhe më pas duke filluar nga kjo moshë nuk ka limit për këdo që zgjedh të ndjekë pasionin edhe ëndrrën e tij.
Përpara regjistrimit edhe përzgjedhjes së një instrumenti, ne kryejmë provën e cila është pa pagesë, ku japim përshtypjet për talentin dhe cilësite natyrale që mbart personi i interesuar për degën muzikore duke përcaktuar kështu më të mirën në vazhdimësinë e rrugëtimit të tij.