">
Aktrim – Zhvillimi I mësimit!


Kursi I aktrimit ka vëmëndje të vecantë te ne, pasi forca e fjalës dhe edukimi I saj është shumë I rëndësishëm për ne! Ora e mësimit zhvillohet në grup, e udhëhequr nga pedagog me eksperiencë në skenat e teatrove Shqiptarë. Organizohen shfaqje me klasën e aktrimit edhe mësohet fjala artistike.
Aktrimi zhvillohet 1 ose 2 herë në jave dhe zgjat 60 minuta!

Pse unë zgjedh aktrimin?

Aktrimi mbi të gjitha ndihmon komunikimin, të mëson kontrollin e emocioneve, te ndihmon në artikulimin e pastër të fjalës, përballjen me publikun, rrit në mënyrë të ndjeshme imagjinatën dhe ndjeshmërinë, të kthen në personazh karizmatik edhe me një bagazh kulturor tepër të zgjeruar.

I love acting, it is so much more real than life
Oscar Wilde

1 Comment

  • Angjelina
    Posted June 9, 2020 6:36 pm 0Likes

    Pershendetje! Emri im eshte Angjelina Sallauka 13 vjec, vi nga Kosova dhe banoj ne komunen e Suharekes! Aktrimi me ka pelqyer nga femirija dhe e dashuroj me zemer, eshte pasioni im dhe i perkushtohem hollesisht gjdo dite! Aktrimi eshte enderr per mua qe po perpiqem ta realizoj dhe do isha shume mirenjohse dhe falemderuse nese do me jepni mundesine te marre pjese ne kursin tuaj te aktrimit. Ju lutem me informoni per cdo gje dhe me ktheni pergjigje! Faleminderit per mirekuptim. Angjelina

Leave a comment