">

Balet – Zhvillimi I mësimit


Kurs baleti dhe kërcim modern. Ritëm dhe energji, lëvizje dhe muzikë. Kërcimi ju bën të ndiheni mirë!Detyrat e përbashkëta në grup në koreografitë përkatëse, improvizimi , shfaqjet e fund-simestrit rrisin kënaqësinë e cdo grupmoshe , për të mos e ndarë kercimin nga aktivitetet e tyre të preferuara. Në qendren tonë zhvillohen të gjithë zhanerat e kërcimit, të ndara në bazë të moshave të caktuara:

  • Balet klasik
  • Kërcim modern
  • Valle popullore
  • Hip-Hop
  • Latine ( samba, salsa, meringue, cha-cha)
  • Zumba
  • Fitness, Joga.

Kurset zhvillohen 2 herë në javë ( 60 minuta )

Cfarë më tërheq te kërcimi?

Të kërcesh të mundëson një posturë të bukur, të zhvillon përqëndrimin, koordinimin, si dhe të rrit vetëbesimin. Ka një ndikim pozitiv në gjëndjen emocionale të gjithkujt, forcon në mënyrë të shëndetshme gjithë muskulaturën, ndihmon në qarkullimin e gjakut!

Dance is an art, paint your dream and follow it

Steven Thompson

Leave a comment