Qendra e Kurseve te Muzikes “Pentagram”

Qendra Pentagram eshte per te gjithe ata qe duan artin dhe duan te rriten me te duke ofruar mesime muzike me metodat italiane dhe gjermane me profesor te kualifikuar brenda dhe jashte vendit te ardhur nga nje experience e gjate mesimdhenie ne institucione te ndryshme shteterore dhe private . Ajo cfare ne ofrojme bazohet ne pershtatjen e programit sipas kerkesave dhe deshirave te cdo nxenesi. Gjate gjithe vitit shkollore Qendra Pentagram organizon koncerte te ndryshme duke i ofruar mundesin cdo nxenesi te jete pjese e skenes apo konkurseve te ndryshme.

Në Qendrën e Kurseve të Muzikës “Pentagram” japin mësim pedagogë me përvojë të gjatë të specializuar në Europën perëndimore.
Kurse per Piano, Kitare, Kanto, Violine, etj…

   Disa video nga shkolla jonë

Na Kontaktoni

+355 69 451 4561

almaseferaj@hotmail.de

E Hene - E Premte

Rruga Kongresi i Lushnjes, Tirana, Albania